Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 23:49

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Турнір пам'яті випускника школи
Турнір пам'яті випускника школи
15:27

      17 лютого за ініціативи Теребовлянської районної організації УСВА в Струсівській школі-інтернаті на Тернопільщині відбувся IX традиційний турнір з волейболу серед команд закладів освіти району, присвячений пам'яті випускника школи Володимира Денеки, який героїчно загинув у бою в Афганістані 6 січня 1981 року та нагороджений орденом Червоної Зірки (посмертно).

     В урочистих заходах відкриття турніру прийняли участь ветерани війни в Афганістані, депутат обласної ради Дзюбан Ю.І., учасники АТО, педагогічний колектив школи-інтернату та учні, громадськість і молодь району.

   Учні школи підготували літературно-музичну композицію «Їх долі обпалені війною», у їхньому виконанні прозвучали пісні «Коли припиняться бої» і «Мамо не плач», які нікого із присутніх не залишили байдужими та викликали сльози на очах людей.

   Турнір пройшов у запальній та цікавій боротьбі, всі команди приклали максимум зусиль, щоб здобути Кубок імені В. Денеки. Перемогу здобула команда Струсівської ЗОШ ім. С. Будного, другою місце завоювала Струсівська школа-інтернат, а третіми були юні спортсмени Підгайчицької ЗОШ І-ІІ ступенів.

   Заступник голови Теребовлянської організації УСВА Іван Яремко привітав переможців і призерів і вручив їм Кубки та медалі, грамоти, дипломи, солодкі подарунки. Директор школи-інтернату Кирилюк В.М. щиро подякував всім за участь у турнірі і особливо ветеранам-афганцям за допомогу у проведенні змагання.

Переглядів: 313 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz