Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 28.03.2024, 20:08

Головна » 2018 » Лютий » 26 » Турнір пам'яті мужнього офіцера
Турнір пам'яті мужнього офіцера
16:35

     23-24 лютого на Тернопільщині в спортивному залі Кременецької школи-інтернату з ініціативи Кременецької районної організації УСВА відбувся X традиційний міжобласний турнір з волейболу, присвячений пам'яті випускника школи офіцера Осецького Віталія Андрійовича, який 19 березня 1985 року героїчно загинув, виконуючи бойове завдання в Афганістані. За мужність, сміливість і відвагу нагороджений орденом Червоної Зірки (посмертно).

     В урочистому відкритті турніру взяли участь керівництво Кременецького району, ветерани-афганці, учасники АТО і миротворчих операцій, випускники школи, член національної збірної України з санного спорту, учасник двох Олімпіад Оболончик О., громадськість і молодь. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять мужнього офіцера Віталія Осецького та всіх загиблих воїнів. В турнірі взяли участь 7 команд з Тернопільської області та команда Соснівської ЗОШ Білогірського району Хмельницької області. Юні спортсмени показали високу майстерність та волю до перемоги. Всі матчі пройшли у напруженій та безкомпромісній боротьбі.

     Перше місце вибороли господарі турніру команда Кременецької школи-інтернату, друге місце завоювала команда Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, а третьою стала команда Лідихівської ЗОШ І-ІІІ ст. Кращим гравцем турніру визнано Назарука Павла. Переможцям та призерам турніру вручено Кубки, грамоти та цінні подарунки.

Переглядів: 317 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz