Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 11:01

Головна » 2018 » Травень » 11 » Тернополяни вшанували пам'ять жертв війни
Тернополяни вшанували пам'ять жертв війни
14:19

         8 травня на Тернопільщині відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті і примирення в ході яких вшанували пам'ять жертв Другої світової війни.

   В меморіальних заходах активну участь взяли ветерани Афганської війни, миротворчих операцій, ветерани АТО, військовослужбовці 44-ї артилерійської бригади, громадськість та молодь. В Тернополі у парку Слави пройшов мітинг-реквієм за участю керівництва області.

   Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, відповідно до Указу Президента України, вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня члену правління обласної організації УСВА Ярославу Кравчуку за значний особистий внесок у волонтерській діяльності по допомозі українській армії на сході України, а також відзнаки начальника генерального штабу України «За заслуги перед Збройними Силами України» голові Тернопільської міської організації УСВА Роману Храпцьо і голові Монастириської районної організації УСВА Ігорю Сендзіку за активну волонтерську діяльність та всебічну підтримку підрозділу ЗСУ «Евакуація-200».

  Керівництво області, громадськість і ветерани відвідали поховання полеглих воїнів, де хвилиною мовчання, військовим салютом, молитвою та покладанням квітів вшанували пам'ять героїв і жертв Другої світової війни.

Переглядів: 263 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz