Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 09:43

Головна » 2017 » Червень » 10 » Співчуття
Співчуття
19:31

      9 червня передчасно пішов з життя наш бойовий товариш, учасник бойових дій в Афганістані, екс-голова Тернопільської обласної організації УСВА, колишній представник Державного комітету України у справах ветеранів у Тернопільській області, заступник директора обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Місько Віктор Володимирович. Пройшовши бойовий шлях в Афганістані та тривалу роботу в органах виконавчої влади Віктор Володимирович самовіддано і справедливо відстоював інтереси ветеранів війни, членів сімей загиблих, чим завоював серед них любов та пошану. Він завжди віддавав жар свого серця, багатий життєвий досвід для посилення престижу і розвитку ветеранського руху в Україні, соціальному захисту ветеранів, патріотичному вихованню молоді.  

 Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Тернопільської обласної організації УСВА, бойові друзі висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким, друзям та соратникам у зв’язку з важкою непоправною втратою.

     Світла пам’ять про Віктора Володимировича Міська назавжди залишиться в наших серцях.

Переглядів: 370 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz