Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 22:29

Головна » 2017 » Вересень » 12 » Привітали артилеристів
Привітали артилеристів
14:04

     8 вересня у Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди 3-ї річниці створення 44-ї окремої артилерійської бригади, в якій взяли участь керівництво області, громадськість, ветерани АТО, воїни-афганці та молодь. Перший заступник голови Тернопільської обласної організації УСВА Василь Когут та голова міської Спілки афганців Роман Храпцьо у вітальному слові відзначили мужність та героїзм воїнів-артилеристів 44-ї бригади в ході проведення АТО, зауваживши при цьому, що чимало ветеранів-афганців Тернопільщини по мобілізації саме в цій військовій частині проходили службу та участь в бойових діях на сході України.

     Кращих військовослужбовців бригади нагороджено відзнаками УСВА та вручено подарунки. До пам'ятного знаку в честь загиблих воїнів 44-ї артилерійської бригади в ході проведення АТО поклали живі квіти, запалили свічки та помолились.

     На стадіоні військової частини організували показ зброї та техніки, іншої військової амуніції, продовольчих пайків, відбулися показові виступи з рукопашного бою і звичайно всі охочі скуштували смачної солдатської каші, приготовленої на польовій кухні. А святковий концерт додав всім присутнім гарного настрою.

Переглядів: 408 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz