Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 04.05.2024, 17:23

Головна » 2012 » Листопад » 23 » Презентація книги «Афганський синдром»
Презентація книги «Афганський синдром»
01:12

8 листопада 2012 року в кімнаті пам’яті Афганської війни Тернопільського технічного ліцею відбулася презентація книги «Афганський синдром». Автором книги є учасник бойових дій в Афганістані, член Національної Спілки письменників України, головний редактор журналу  «Золота Пектораль» Володимир Погорецький. В урочистому  заході презентації книги прийняли участь учні та педагогічний колектив Тернопільського технічного ліцею, представники засобів масової інформації, голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий, його перший заступник Василь Когут, член Президії організації Петро Канак, члени сімей загиблих в Афганістані.

Презентуючи свою повість «Афганський синдром» Володимир Погорецький зауважив, що у своїй книзі споминів він розповідає про те, що побачив, пережив, перепустив крізь серце і свідомість проходячи військову службу в Афганістані. Він згадує своїх бойових побратимів, з якими ділив шкірку хліба та краплю води, з гіркотою сумує за тими, хто не повернувся зі свого останнього бою. Чи можна врятувати душу, що набула синдрому «афганський» - запитує і намагається дати відповідь у цій повісті автор Володимир Погорецький. Книга видана у тернопільському видавництві «Астон» і розрахована на широке коло читачів і особливо молодь, яка повинна завжди бути готова до захисту Вітчизни.

Переглядів: 525 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz