Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 27.04.2024, 01:16

Головна » 2017 » Серпень » 30 » Пам'ять житиме вічно
Пам'ять житиме вічно
13:01

26 серпня в місті Копичинці на Тернопільщині з ініціативи Гусятинської районної організації УСВА відбулися поминальні заходи з нагоди 30-ї річниці з дня загибелі в Афганістані нашого земляка Дудика Богдана Даниловича, нагородженого орденом Червоної Зірки (посмертно). В скорботних заходах взяли участь батьки полеглого воїна Любов Андріївна та Данило Демянович, рідний брат Андрій з сімєю, родичі та друзі, а також ветерани Афганської війни Тернопільщини.

     В місцевій церкві відслужили панахиду за упокій душі воїна полеглого в Афганістані Богдана Дудика і всіх загиблих на полі брані та за волю України. Всі присутні відвідали могилу на кладовищі, де хвилиною мовчання та молитвою вшанували його пам'ять, запалили свічки та поклали живі квіти.

     Мати полеглого воїна Любов Андріївна подякувала за пам'ять про сина та особливо відзначила турботу ветеранів-афганців, які допомагають їм всім необхідним. Голова тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував батькам за виховання сина, який в скрутну хвилину на війні пожертвував своїм життям заради товаришів по службі та зазначив, що пам'ять про мужнього воїна Богдана Дудика житиме вічно в серцях поколінь.

     По завершенні поминальних заходів відбулося виїзне засідання правління Тернопільської обласної організації УСВА з залученням активу Гусятинської районної Спілки ветеранів Афганістану на якому обговорено питання волонтерської допомоги в зону АТО, ремонту двох палат в Заліщицькому обласному комунальному госпіталі для ветеранів війни, видавництва нової редакції книги «Обпалені війною» до 30-ї річниці виводу військ з Афганістану, де будуть розділи про участь ветеранів-афганців у Революції Гідності, АТО і волонтерській діяльності, розглянуто питання про реєстрацію членів УСВА та прихильників на сторінці голови УСВА С.В. Червонописького у Фейсбук. Прийнято ряд важливих рішень по соціальному захисту ветеранів війни та активізації діяльності Спілки.

 

Переглядів: 352 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz