Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 29.03.2024, 09:01

Головна » 2017 » Лютий » 21 » Пам'ять героя-випускника
Пам'ять героя-випускника
14:21

     17-18 лютого 2017 року у м. Кременець на Тернопільщині з ініціативи районної організації УСВА в місцевій школі-інтернаті відбувся IX міжобласний шкільний турнір з волейболу присвячений пам'яті офіцера Віталія Осецького, який при виконанні бойового завдання в Афганістані героїчно загинув 19 березня 1985 року та посмертно відзначений орденом Червоної Зірки.

     Вже стало традицією кожного року в лютому проводити турнір у спортивному залі школи-інтернату в пам'ять В. Осецького, який в 1979 році саме закінчив цей навчальний заклад та поступив в Новосибірське вище військове училище. Турнір проводиться за підтримки відділів у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та райдержадміністрації.

     В урочистому відкритті турніру взяли участь голова міської ради Ковальчук Олексій Андрійович, ветерани-афганці району, громадськість, молодь. Голова Кременецької районної організації УСВА Степан Стецюк привітав учасників змагань, побажавши всім учасникам проявити волю до перемоги та подякував директорові школи-інтернату Мишку В.І. за пам'ять про випускника навчального закладу, яка увічнена у цьому турнірі.

     Команди-учасники змагань проявили відмінну фізичну підготовку, завзятість, волю до перемоги, але як завжди перемагає найкращий. Переможцями турніру по праву стали учні місцевої школи-інтернату, яким було вручено Кубок, друге місце зайняла команда Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, третє місце здобула команда Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату. Командам-переможцям вручені медалі, грамоти та цінні подарунки.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 337 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz