Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 23:16

Головна » 2018 » Лютий » 2 » Навіки в пам'яті земляків
Навіки в пам'яті земляків
15:47

         В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану в м. Заліщики на Тернопільщині з ініціативи районної організації УСВА і підтримки міської ради відбувся XXXII традиційний зимовий турнір з міні-футболу пам'яті воїна, який загинув у 1980 році в Афганістані Луб’янського Валерія Михайловича.

         В змаганнях прийняли участь 16 команд з усього району. Навіть сувора зимова погода не завадила учасникам турніру продемонструвати чудову фізичну підготовку, майстерність та волю до перемоги. Всі поєдинки пройшли у напруженій та безкомпромісній боротьбі.

     Переможцем турніру вчетверте поспіль стала команда «Прогрес» с. Добрівляни, друге місце виборола команда ФК «Кострижівка», третіми стали ФК «Торнадо» м. Заліщики.

   Заступник Заліщицького міського голови Бандрівчак М.Б. вручив переможцям турніру та призерам кубки, грамоти і цінні подарунки, побажав їм нових перемог і високих спортивних досягнень.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 270 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz