Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 13:45

Головна » 2020 » Липень » 22 » ДОПОМОГА УКРАЇНСЬКИМ ВОЇНАМ
ДОПОМОГА УКРАЇНСЬКИМ ВОЇНАМ
15:18

16-17 липня волонтерська група Тернопільської обласної  Спілки ветеранів Афганістану очолювана головою організації Сергієм Лісовим та членом правління Сергієм Ліпяніним спільно з керівником благодійного фонду "Пам'ять і любов" Андрієм Савчук та керівником козацько-десантного екологічного осередку Володимиром Мосейко доставила в зону проведення ООС у підрозділи 93-ї та 44-ї бригад три тонни волонтерської допомоги, а саме продукти харчування домашнього виробництва, свіжі овочі, мінеральну воду, маскувальні сітки, сокири-колуни, набори ключів для ремонту техніки, ударні електродрелі для облаштування бліндажів, одяг для дітей дитячих будинків Донбасу та інше вкрай необхідне майно. У військових підрозділах тепло зустрічали ветеранів-афганців та щиро дякували за подарунки. Як відзначив голова обласної організації УСВА С. Лісовий: "Ми самі колись пройшли вогненними дорогами та стежками війни і добре розуміємо, що зараз вкрай потрібна допомога і підтримка нашим воїнам".

 

   Правління  Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану висловлює щиру подяку всім небайдужим людям, які фінансово чи матеріально  допомогли здійснити цю волонтерську місію.

Переглядів: 183 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz