Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 14:05

Головна » 2018 » Березень » 1 » Допомога українському війську
Допомога українському війську
13:25

Вже вдруге в цьому році Тернопільські афганці відвідали українських військових в зоні антитерористичної операції на Сході України. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий та член правління Ігор Сендзік доставили на передову 2 тонни продуктів харчування, засобів гігієни, медикаментів, теплого одягу та спеціальні наколінники для саперів у військові частини, що дислокуються в Авдіївці, Мар’їнці та Гірняку, за що отримали щиру подяку від українських військових.

Зібрали все необхідне для фронту завдяки пожертвам ветеранів-афганців, підприємців та фермерів Тернопільщини, а також благодійній акції школярів Скалатської ЗОШ, які підготували нашим бійцям солодкі подарунки та малюнки.

Правління Тернопільської обласної організації УСВА відзначає члена правління обласної організації УСВА Олександра Макухівського за значний особистий внесок по допомозі українській армії.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 261 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz