Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 19:07

Головна » 2018 » Вересень » 10 » Допомога нашим захисникам
Допомога нашим захисникам
15:25

В черговий раз голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий з бойовими побратимами Романом Лотецьким, Ігорем Сендзіком та членом Спілки Богданом Дацко відвідали з волонтерською місією наші військові частини в Донецькій області в зоні проведення операції об’єднаних сил. Продукти харчування, медикаменти та засоби особистої гігієни були доставлені у військові підрозділи української армії в населені пункти Піски, Гірняк і Первомайськ, за що отримали щиру подяку від наших захисників.

Слід відзначити ветеранів-афганців Чортківського, Гусятинського, Теребовлянського, Бережанського, Збаразького, Заліщицького районів та міста Скалат, які організували збір коштів та продуктів харчування для доставки на фронт, а також щира подяка заступнику голови Заліщицької районної організації УСВА Ярославу Гринишину за медикаменти та всім небайдужим людям Тернопільщини, які надали допомогу для відправки гуманітарного грузу на фронт.

Особливої подяки заслуговують підприємець Лісова Віра Володимирівна та директор СТОВ «Вікторія» Маціборко Степан Васильович, який надав паливно-мастильні матеріали для доставки волонтерської допомоги нашим військовим. Як зазначив голова ТОО УСВА Сергій Лісовий, що ми і надалі будемо надавати посильну допомогу нашим захисникам, бо для них дуже важливою є підтримка свого народу.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 358 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz