Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 15:43

Головна » 2011 » Вересень » 21 » Акція протесту біля Верховної Ради України
Акція протесту біля Верховної Ради України
18:44

20.09.2011 року члени Тернопільської обласної організації УСВА з Тернополя, Кременця та Гусятина взяли участь в акції протесту біля стін Верховної Ради України з метою недопущення прийняття законопроекту №9127 "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду", який фактично відміняє пільги для всіх категорій ветеранів. Перед учасниками акції виступили голова УСВА С. Червонописький, народні депутати України М. Катеринчук, А. Гриценко, Ю. Кармазін, які у своїх промовах підтримали афганців. Тривалий термін керівництво Верховної Ради та народні депутати від Партії Регіонів не реагували на вимоги пікетувальників, а тому після обіду фактично відбувся "штурм" Верховної Ради України, афганці та чорнобильці зламали огорожу, відтіснили міліцейські загони "Беркута" і "Сокола" та підійшли до центральних дверей. Лише після цього лідер фракції Партії Регіонів О. Єфремов вийшов до ветеранів та пообіцяв, що антисоціальний законопроект № 9127 розглядатись не буде. В кабінет міністрів була направлена делегація представників акції протесту, які обговорили це питання з віце-прем'єр-міністром С. Тігіпко, який трохи пізніше під'їхав до ветеранів та заявив з трибуни, що законопроект № 9127 буде переопрацьований з урахуванням та погодженням керівників всіх ветеранських організацій.

Правління Тернопільської обласної організації УСВА дякує всім учасникам акції протесту за проявлену чітку громадянську позицію, адже ніхто крім нас самих не захистить наших інтересів.

Переглядів: 576 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz