Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 24.04.2024, 23:43

Головна » 2017 » Червень » 7 » Афганці на фестивалі «Братина»
Афганці на фестивалі «Братина»
13:52

   Ветерани афганської війни Тернопільщини разом з родинами взяли активну участь у проведенні XII Міжобласного мистецько-краєзнавчого фестивалю «Братина», що проходив в лісі біля села Стіжок Шумського району 4-6 червня.

     За словами очільника області, Тернопільщина гідна того, аби претендувати на звання культурно-мистецької столиці України. «Фестиваль «Братина» об’єднує людей з різних куточків держави у місці, де творилася історія українського народу, його самобутність». Барна Степан Степанович висловив щиру вдячність учасникам та гостям за популяризацію української культури.

  В програмі фестивалю виступили 40 фольклорних колективів з п’яти областей України і серед них прозвучали патріотичні пісні у виконанні тернопільського гурту воїнів-афганців «Долг» та автора і виконавця військово-патріотичної пісні, учасника бойових дій в Афганістані Леоніда Мухіна з Києва, який взяв участь у фестивалі на запрошення обласної Спілки.

    Ветерани-афганці здійснили підйом на Данилову гору, де біля старовинної церкви Святої Трійці ХІІ століття помолились за Україну і за полеглих воїнів та запалили свічки пам'яті.

Саме через проведення таких мистецько-краєзнавчих фестивалів відроджується історія рідного краю, духовність, традиції і звичаї та виховується молоде покоління українців.

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 341 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz