Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 18:45

Головна » Архив новостей


2 червня 2012 року в Тернополі за ініціативи міської організації УСВА відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті воїна- інтернаціоналіста лейтенанта Тараса Протасевича, в якому взяли участь чотири команди: Служби безпеки України у Тернопільській області, міської організації Спілки ветеранів Афганістану, пенітенціарної служби та команди молоді мікрорайону «Дружба», де проживав і навчався загиблий воїн-афганець. На урочистому відкритті турніру виступив батько полеглого на Афганській війні офіцера – Протасевич Любомир Васильович, який подякував організаторам та учасникам турніру за пам'ять про сина, яка увічнена у цьому турнірі та побажав усім чесної боротьби на футбольному полі. Воїни-афганці відвідали могилу полеглого бойового побратима та поклали корзину квітів. Матчі турніру пройшли у запеклій боротьбі, перемо ... Читати дальше »
Переглядів: 526 | Дата: 08.06.2012 | Коментарі (0)



2 червня 2012 року делегація воїнів-афганців з Тернополя, Ланівців, Гусятина, Монастириська , Бучача та Скалата взяла участь у Всеукраїнському зборі учасників бойових дій , членів Української Спілки ветеранів Афганістану ( воїнів-інтернаціоналістів), що проходив у м. Києві на території Меморіального комплексу « Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» та Меморіального комплексу в пам'ять про полеглих на Афганській війні . Мета заходу – консолідація зусиль Спілки по відстоюванню соціальних гарантій ветеранів та інвалідів війни, членів сімей загиблих учасників бойових дій. Перед ветеранами – афганцями виступили голова УСВА , голова Партії ветеранів Афганістану Червонописький С.В. та голова Кримської республіканської організації УСВА , 1-й заступник голови Партії ветеранів Афганістану Куніцин ... Читати дальше »
Переглядів: 648 | Дата: 07.06.2012 | Коментарі (0)

18 травня делегація ветеранів-афганців Тернопільщини на чолі з головою обласної організації УСВА Сергієм Лісовим прийняла участь в урочистих заходах з нагоди відкриття пам’ятника загиблим на Афганській війні в м. Острог Рівненської області. Тернопільський народно-аматорський ансамбль афганської пісні гурт « Долг» по закінченні урочистих заходів дав концерт.
Переглядів: 478 | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

12 травня в смт. Копичинці у виправному закладі № 112 з ініціативи Тернопільської міської організації УСВА відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Перемоги, в якому взяли участь чотири команди : Тернопільської міської Спілки ветеранів Афганістану, адміністрації виправного закладу та дві команди засуджених. Переможцем турніру стала команда засуджених загону № 43, якій і було вручено Кубок. Всім командам-учасницям вручено призи та грамоти.
Переглядів: 435 | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

10 травня у Тернополі в Українському домі з ініціативи міської організації УСВА відбулася зустріч міського голови Сергія Надала з матерями і вдовами загинувших в Афганістані військовослужбовців, приурочена до Дня Матері, на якій їм було вручено матеріальну допомогу по 200 гривень, набір продуктів та квіти, а по закінченні заходу відбувся концерт.
Переглядів: 430 | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)


9 травня в Тернополі пройшли урочисті заходи з нагоди 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, в яких активну участь взяли ветерани Афганської війни. За рішенням Президії обласної організації УСВА проведено маршову ходу колоною через центральну частину міста до Вічного вогню у парку Слави з державним прапором, хоругвою і прапорами обласної Спілки ветеранів Афганістану та банером «З Днем Перемоги вітають ветерани війни в Афганістані». В колоні поряд з ветеранами - «афганцями» йшли члени сімей загиблих, учасники миротворчих операцій та інших локальних конфліктів, члени обласного осередку ВГО «Закінчимо війну». У парку Слави ветерани Афганської війни взяли участь у спільній молитві та покладанні квітів до Вічного вогню, а також у складі делегації побували на братській могилі радянських воїнів на Микулинецькому кладовищі, загинувши при визволен ... Читати дальше »
Переглядів: 483 | Дата: 14.05.2012 | Коментарі (0)



26 квітня в районному центрі Заліщики, що на Тернопільщині, урочисто відкрито спільний пам’ятник учасникам бойових дій в Афганістані та учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. В урочистих заходах прийняли участь голова райдержадміністрації Барчук Олег Олександрович, голова районної ради Дрозд Іван Петрович, міський голова Бенив’ят Володимир Станіславович, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Євгенович Лісовий, голова обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль Україна» Сергій Ярославович Ващук, ветерани Афганської війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, молодь та громадськість району і області. У своєму виступі голова Заліщицької районної організації УСВА Іван Михайлович Перожак подякував керівництву району та усім, хто приклався до будівництва цього пам’ятника і особливу подяку виголосив при ... Читати дальше »
Переглядів: 524 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

25 квітня відбулося засідання Президії обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки до відзначення Дня Перемоги, розподілено обов’язки між членами Президії, заслухано звіт голови обласної організації УСВА С.Лісового про фінансово-господарську діяльність організації, заслухано та затверджено звіт голови комісії по інвентаризації матеріальних цінностей ТОО УСВА В. Когута, обговорено питання відновлення роботи УПС-«СВІЧА».
Переглядів: 363 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

25 квітня у Тернополі в парку Національного Відродження , біля Меморіального комплексу в пам'ять про Чорнобильську катастрофу, з ініціативи обласної та міської рад пройшли урочисті заходи, присвячені 26-ій річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, в яких взяли участь і ветерани-«афганці» на чолі з головою обласної організації УСВА С.Лісовим. Ветерани Афганської війни поклали вінок та живі квіти до підніжжя Меморіального комплексу.
Переглядів: 407 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)



17 квітня в смт. Коропець, що на Тернопільщині, відбувся 10 ювілейний традиційний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті полеглих на Афганській війні Петра Бадицького, Дмитра Ступ’яка та Андрія Куриляка. Підтримати команди прийшли жителі Монастириського району, серед яких було чимало ветеранів Афганської війни, учасників миротворчих операцій, учнів середньої школи та професійно-технічного училища, ліцеїсти Коропецького військового ліцею. Урочисто відкрив футбольний турнір голова Монастириської районної державної адміністрації Білик Іван Петрович, який вручив кожній команді по футбольному мячу. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував організатору змагань Калиняку Дмитру Володимировичу за багаторічну співпрацю та нагородив його почесною відзнакою УСВА медаллю « За зас ... Читати дальше »
Переглядів: 520 | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz