Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 13:37

Головна » Архив новостей


27 жовтня 2012 року в старовинному місті Бучач на Тернопільщині з ініціативи районної організації УСВА відкрито пам’ятник, присвячений учасникам бойових дій війни в Афганістані за матеріальної підтримки Української Спілки ветеранів Афганістану, Тернопільської міської організації УСВА, пожертв ветеранів-«афганців» та підприємців району. В урочистому відкритті пам’ятника взяли участь керівництво району, громадськість, молодь, військовослужбовці Чортківського гарнізону та ветерани Афганської війни Тернопільської області. Перед присутніми виступили голова Бучацької райдержадміністрації Савка Василь Михайлович, міський голова Мосціпан Йосип Михайлович. Голова. Голова Бучацької районної організації УСВА Пішко Володимир Володимирович подякував усім, хто долучився до будівництва пам’ятника, а особливо відзначив ветерана Афганс ... Читати дальше »
Переглядів: 537 | Дата: 04.11.2012 | Коментарі (0)



19 жовтня 2012 року в районному центрі Шумськ , що на Тернопільщині, відкрито пам’ятник полеглим воїнам на Афганській війні. В урочистих заходах прийняли участь керівництво району , громадськість , молодь , військовослужбовці Тернопільського гарнізону, ветерани-«афганці» Тернопільщини та Рівненщини. Перед присутніми виступили голова Шумської райдержадміністрації Садовський Віктор Анатолійович, міський голова Плетюк Володимир Євгенович , автор проекту архітектор Архіпов Віктор Вікторович. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Лісовий Сергій Євгенович привітав усіх з відкриттям пам’ятника та вручив подяки Спілки за активну підтримку ветеранського руху тим , хто активно допомагав у будівництві та відзначив , що увіковічення пам’яті полеглих бойових побратимів є одним з пріоритетних завдань Спілки. Голова Шумсько ... Читати дальше »
Переглядів: 690 | Дата: 04.11.2012 | Коментарі (0)

Відповідно до клопотання Тернопільської обласної організації УСВА, розпорядженням голови облдержадміністрації від 8 жовтня 2012 року заступника голови Гусятинської районної організації УСВА Бігуса Івана Дмитровича нагороджено відзнакою "Честь і слава Тернопільщини" III ступеня за активну громадську діяльність та військово-патріотичне виховання молоді нашого краю. Правліня ТОО УСВА щиро вітає його з заслуженою відзнакою.
Переглядів: 452 | Дата: 17.10.2012 | Коментарі (0)


6 жовтня 2012 року в селі Колодіївка Підволочиського району пройшли заходи по перепохованню остатків радянського бійця старшого сержанта Павла Чернова, який загинув при визволенні Тернопільської області навесні 1944-го року.

В заходах прийняли участь голова ТОО УСВА С. Лісовий та ветерани-афганці, голова обласного осередку ВГО "Закінчимо війну" С. Ліпянін разом з членами організації, які знайшли та ідентифікували останки бійця, громадськість району та жителі села Колодіївка, молодь та воїни Тернопільського гарнізону.

Місцеві священнослужителі відправили панахиду в пам'ять про полеглого на полі брані. Остатки воїна захоронено з усіма військовими почестями на сільському кладовищі

Переглядів: 527 | Дата: 17.10.2012 | Коментарі (0)

29 вересня 2012 року відбулася Конференція Тернопільської обласної партійної організації Партії ветеранів Афганістану. Заслухано звіт голови обласної парторганізації Маришева В.В. про проведену роботу за період з 4 квітня по 29 вересня цього року. В зв'язку з заявою  голови партії про звільнення його від виконання обов'язків за власним бажанням, обрано новим головою обласної партійної організації Лісового Сергія Євгеновича, а також обрано новий склад Ради, до якого увійшли всі голови районних, міських парторганізацій та склад Ревізійної комісії.      По завершенні Конференції проведено засідання Ради обласної парторганізації, на якому обрано заступників голови - Шаварина Ігоря Петровича і Маришева Віктора Володимировича.

Переглядів: 533 | Дата: 01.10.2012 | Коментарі (0)

19 вересня 2012 року відбулося чергове засідання Ради Тернопільської обласної організації Партії ветеранів Афганістану на якому розглянуто питання про скликання на 29 вересня Конференції обласної партійної організації з порядком денним : звіт голови обласної партійної організації Маришева В.В. про проведену роботу, вибори Ревізійної комісії парторганізації, вибори членів Ради.

Переглядів: 522 | Дата: 23.09.2012 | Коментарі (0)

23 серпня 2012 року відбулося засідання Політради Тернопільської обласної партійної організації Партії ветеранів Афганістану на якому розглянуто питання політичної ситуації в Україні, участі Партії у виборчому процесі та підтримці на виборах до Верховної Ради України партії "Удар". Політрадою одноголосно прийнято рішення, що Тернопільська обласна партійна організація Партії ветеранів Афганістану не приймає участі у виборах та не підтримує жодної політичної сили, в тому числі і партії "Удар", в зв'язку з тим, що до цього часу немає офіційної угоди про співпрацю на взаємовигідних умовах. 

Політрадою рекомендовано афганцям підтримати на виборах ті політичні сили чи кандидатів, які стоять на виважених державницьких позиціях та підтримують ветеранський рух

Переглядів: 501 | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (0)

12 липня в селі Підзамочок що на Тернопільщині, з ініціативи Бучацької районної організації УСВА відбувся традиційний турнір з футболу пам’яті полеглих на Афганській війні бойових побратимів. В змаганнях взяли участь чотири команди Бучацького району з сіл Підзамочок, Пилява, Переволока, Старі Петликівці. Відкриття турніру відбулося на новозбудованому стадіоні, місцевий священнослужитель його освятив та відправив панахиду по полеглих на полі брані під час Афганської війни. В урочистих заходах з нагоди відкриття стадіону та проведення турніру з футболу пам’яті полеглих воїнів - «афганців» взяли участь жителі району, представники громадськості, ветерани Афганської війни та учасники миротворчих операцій, молодь. Перед присутніми виступили заступник голови Бучацької райдержадміністрації Ольга Стронська, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, голова районного спортивного товариства «Колос» Ігор Павлеківський, сільський голова Іван Лебак. У своїх ... Читати дальше »
Переглядів: 555 | Дата: 20.07.2012 | Коментарі (0)

29 червня 2012 року відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА на якому було заслухано інформацію голови ТОО УСВА Сергія Лісового про підсумки роботи Правління УСВА , що проходило 26 червня в м. Києві, також розглянуто питання про введення в члени Правління ТОО УСВА голови новоствореної Заліщицької районної організації УСВА Івана Михайловича Перожака, обговорено питання участі обласної організації Партії ветеранів Афганістану у виборчому процесі до Верховної Ради України, прийнято рішення про відзначення трьох ветеранів-афганців Тернопільщини відзнаками до Дня ветерана.
Переглядів: 491 | Дата: 06.07.2012 | Коментарі (0)

22 червня 2012 року голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий та його перший заступник Василь Когут взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня памяті жертв Великої Вітчизняної війни, що проходили в тернопільському парку Слави. Ветерани-афганці поклали квіти до могил воїнів, загинувши при визволенні міста Тернополя
Переглядів: 594 | Дата: 06.07.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz