Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 15:50

Головна » Архив новостей
16 липня 2014 року відбулося засідання Правління ТОО УСВА з порядком денним: 1. Звіт голови ТОО УСВА Лісового С.Є. за перше півріччя 2014 року про роботу Спілки; 2. Пропозиції УСВА до зустрічі з Президентом України П.О.Порошенком: - Шляхи активізації участі неурядових організацій ветеранів в захисті територіальної цілісності України - Заходи з посилення соціального захисту лікування та медичної реабілітації учасників бойових дій та членів їх сімей, членів сімей загиблих і постраждалих родин; - Продовжити заходи, пов’язані з роком учасників бойових дій на території інших держав; 3. Пропозиції членів Правління Тернопільської обласної організації УСВА до зустрічі з головою Тернопільської обласної держадміністрації Сиротюком О.М. та головою Тернопільської обласної ради Хомінцем В.П. 4. Про реабілітацію та лікування учасників бойових дій в Афганістані Тернопільської області у військових госпіталях «Лісова Поляна» та Заліщицькому військовому госпіталі. 5. Звіт голів районних організацій УСВА ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 505 | Дата: 18.07.2014 | Коментарі (0)

12 липня 2014 року у селі Переволока Бучацького району Тернопільської області пройшов традиційний турнір з футболу пам’яті загиблих в Афганістані з ініціативи Бучацької районної організації УСВА та Тернопільської обласної організації УСВА. У турнірі брали участь чотири команди з сіл району. Перед початком турніру відбулося урочисте відкриття, де був припіднятий державний прапор, прозвучав державний гімн та хвилиною мовчання вшановано земляків, які не повернулися з Афганістану та всіх військових, які загинули на сході України. У фінал вийшли команди з с. Переволоки та с. Пилява На завершенні матчу вправнішими були гравці команди господарів, які зуміли забити один вирішальний гол та виграли з рахунком 1:0. По завершенні турніру головою обласної організації Сергієм Лісовим та заступником голови Бучацької організації Меньків Богданом були вручені цінні подарунки гравцям та Кубок команді с Переволока, яка стала переможцем турніру.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 450 | Дата: 18.07.2014 | Коментарі (0)

Шановні воїни миротворці! Сьогодні Ваше професійне свято. Ви для всіх є прикладом мужності, стійкості і відваги. Ви у найвіддаленіших куточках світу захищали мирний спосіб життя, ризикуючи і, не шкодуючи свого життя і здоров'я, і ризикуєте зараз - в цей нелегкий для нашої держави час. Низький уклін Вам за Вашу благородну справу, за Ваш високий професіоналізм і щирі побажання міцного здоров'я, довголіття, благополуччя.
Переглядів: 407 | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

За ініціативи Тернопільської обласної організації УСВА та Тернопільської обласної організації учасників миротворчих операцій, 21.05.2014 року в Українському домі "Перемога" відбувся благодійний концерт гурту "Долг" м.Тернопіль по збору коштів на підтримку Збройних Сил України, хочеться висловити слова подяки нашим побратимам Віктору Маришеву, Ярославу Гринчишину, Івану Крайніковичу та Віктору Вентурі за передані кошти у сумі шість тисяч гривень на які разом загальними коштами були закуплені необхідні речі для Збройних Сил України.
Переглядів: 433 | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

9 травня 2014 року ветерани -афганці обласної організації УСВА прийняли активну участь в відзначенні Дня Перемоги . Не зважаючи на те що представники державної влади не проводили масових заходів , зважаючи на ситуацію, що склалася на сході України, боячись всіляких провокацій , колона активістів ветеранського афганського руху на чолі з головою Тернопільської обласної організації УСВА Лісовим С.Є. пройшлась Парком Слави у Тернополі до Вічного вогню , ветерани-афганці поклали живі квіти до підніжжя мемориального комплексу , могил загиблих воїнів при звільнені м.Тернополя та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загинувших у Другій Світовій війні.
Переглядів: 372 | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

24 квітня 2014 року відбулося чергове засідання Президії обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки та відзначення в області 69-ої річниці Дня Перемоги та інші організаційні питання . Затверджено план заходів щодо участі організації в відзначенні Дня Перемоги у м.Тернопіль.
Переглядів: 407 | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

22 квітня 2014 року в с.Коропець Монастириського району Тернопільської області відбувся традиційний турнір пам'яті загиблих воїнів-афганців серед ветеранів. У турнірі прийняли участь ветерани Бережанського ,Підгаєцького, Козівського та Монастириського районів.Під час відкриття турніру було традиційно піднято Державний прапор та прозвучав гімн України.Хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших загиблих земляків .З вітальним словом, з Великодними святами ветеранів привітали депутат Верховної ради України Апостол Михайло Володимирович та голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Лісовий С.Є. Переможцем турніру стала команда Монастириського району під керівництвом тренера Дмитра Калиняка.Команди учасники були нагороджені кубками, почесними грамотами та пам'ятними призами.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 439 | Дата: 01.05.2014 | Коментарі (0)

Напередодні Великодних свят , 19 квітня на 37-му році життя перестало битися серце учасника миротворчих операцій в Югославії , патріота України , громадського діяча Віталія Петровича Крутиголови. Тернопільська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану сумує з приводу передчасної смерті бойового побратима та висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять...
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 435 | Дата: 21.04.2014 | Коментарі (0)

З ініціативи Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відремонтовано та урочисто відкрито дві палати в неврологічному відділенні Заліщицького обласного комунального госпіталю для інвалідів та реабілітованих. Від- тепер ветерани-афганці Тернопільщини зможуть комфортно пройти курс лікування та реабілітації , в палатах є туалетні кімнати , душові кабіни з гарячою водою , нові меблі, плазмові телевізори , комплекти настільних ігор . Бібліотечний фонд госпіталю поповнений книгами про афганську війну . Ідуть підготовчі роботи та збір будівельних матеріалів для ремонту ще однієї кімнати в кардіологічному відділенні цього медичного закладу.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 381 | Дата: 16.04.2014 | Коментарі (0)

15 квітня 2014 року в м. Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди 70-ої річниці визволення обласного центру від німецько-фашистських загарбників. Вже традиційно Тернопільська обласна організація УСВА разом з громадською організацією «Закінчимо війну» , воїнами-миротворцями , чорнобильцями , ветеранами військової служби та війни , громадськістю міста взяла активну участь в відзначенні пам’ятної дати . Ветерани афганської війни пройшли колоною біля Вічного вогню у парку Слави , хвилиною мовчання і молитвою вшанували пам’ять полеглих в боях під час визволення міста Тернополя від німецько-фашистських загарбників та поклали живі квіти до Вічного вогню та могил загиблих воїнів. Ми , колишні учасники бойових дій в Афганістані , знаємо справжню ціну війни , бо пізнали там усю гіркоту втрат своїх бойових друзів. Сьогодні ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю загиблих наших дідів та прадідів. Час не владний загоїти душевні рани всіх людей , кого торкнулося чорне крило глибокого смутку ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 400 | Дата: 16.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz