Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 29.03.2024, 08:23

Головна » 2018 » Липень » 24

19 червня делегація Тернопільських афганців у складі близько сотні ветеранів Афганської війни взяли участь у мирній протестній акції в м. Києві. Основні вимоги: відміна монетизації пільг на проїзд в транспорті та відновлення пільг для ветеранів війни відповідно до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", недопущення зменшення пільг на комунальні послуги. Біля Верховної Ради України ветерани-афганці вручили заступнику голови ВРУ Ірині Геращенко свої вимоги і домовились про співпрацю у їх реалізації. Створена робоча група з ветеранів-афганців, представників комітетів Верховної Ради України для вирішення питань ветеранів війни.

Переглядів: 252 | Дата: 24.07.2018 | Коментарі (0)

12 червня відбулося чергове засідання Правління обласної організації УСВА. На порядку денному розглядалось питання участі ветеранів-афганців Тернопільщини у мирній масовій акції протесту ветеранів, що пройдt у Києві 19 червня. Прийнято рішення підтримати протестну акцію та розглянуто інші організаційні питання.

Переглядів: 306 | Дата: 24.07.2018 | Коментарі (0)

 28 травня у селі Стіжок  Шумського району на Тернопільщині відбувся XIII міжобласний мистецько-краєзнавчий фестиваль "Братина", в якому активну участь взяли ветерани-афганці області разом зі своїми родинами. На запрошення обласної організації УСВА на сцені фестивалю виступив наш бойовий побратим із Києва, автор і виконавець військово-патріотичної пісні Леонід Мухін. Під гучні оплески учасників та гостей фестивал ... Читати дальше »

Переглядів: 296 | Дата: 24.07.2018 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz