Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 24.04.2024, 11:32

Головна » 2018 » Лютий » 13

     12 лютого за номером 01-13/01.02-18 голова Тернопільської ОДА Степан Барна затвердив заходи з підготовки та проведення в області Дня вшанування у 2018 році учасників бойових дій на території інших держав, які надіслані в усі райони області. В затверджених заходах пропонується  керівництву області та районів прийняти активну участь у їх проведенні, залучивши до цього молодь. Пропонується в усіх районах області провести мітинг-реквієм з покладанням квітів до пам'ятників, тематичні виховні години в навчальних закладах, відвідування музеїв історії афганської війни. Керівництву районів провести зустрічі з активом районних Спілок ветеранів афганістану для вирішення проблем та заохочення активістів ветеранського руху.

Переглядів: 262 | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (0)

      12 лютого в приміщенні Тернопільської облдержадміністрації відбувся круглий стіл за участі першого  заступника голови Тернопільської обласної організації УСВА Василя Когута, заступника голови ТОО УСВА Петра Канака, заступника голови ОДА Юрія Юрика, заступника голови обласної ради Любомира Крупи та начальників всіх управлінь ОДА з нагоди підготовки та проведення в Тернопільській області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ї річниці виведення військ з Афганістану.

     З короткою доповіддю про те, чим живе сьогодні обласна Спілка ветеранів Афганістану, що зроблено в 2017 роц ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 313 | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz