Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 23:21

Головна » 2017 » Лютий » 19

     15 лютого 2017 року у Тернополі в парку Національного Відродження біля меморіального комплексу полеглим землякам на війні в Афганістані відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану за участі керівництва області, міста, ветеранів війни в Афганістані та в інших локальних конфліктах, членів сімей загиблих, ветеранів АТО, військовослужбовців гарнізону, громадськості, молоді та духовенства. Настоятель Свято-Троїцького духовного центру імені Д. Галицького отець Анатолій Зінкевич відслужив панахиду за всіх полеглих на Афганській війні та за всіх тих, хто загинув за волю України. Перед присутніми виступили заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак ... Читати дальше »

Переглядів: 688 | Дата: 19.02.2017 | Коментарі (0)

    14 лютого 2017 року в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї пройшов урок мужності на тему: «Афганістан-подвиг, трагедія, біль» присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану, в якому взяли участь працівники музею, старшокласники тернопільської загальноосвітньої шостої школи та їх педагоги, ветерани війни в Афганістані. Працівники музею провели цей захід на місці постійно діючої експозиції «Війна в Афганістані» (1979-1989 років), розказуючи про передумови введення військ в Афганістан, хід бойових дій, етапи виведення військ, участь наших земляків у тій війні, окремо розповіли про експонати, що зібрані ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 390 | Дата: 19.02.2017 | Коментарі (0)

     13 лютого 2017 року в залі засідань Тернопільської міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану за участі керівництва міської ради, учасників бойових дій війни в Афганістані, членів сімей загиблих та представників засобів масової інформації. Голова Тернопільської міської ради Сергій Надал подякував ветеранам-афганцям за активну громадську роботу по військово-патріотичному вихованню молоді, популяризацію військової служби та значну волонтерську допомогу українським військовослужбовцям, що перебувають в зоні проведення антитерористичної операції і вручив від імені міської ради 67 ветеранам війни та членам сімей загиблих одноразову ... Читати дальше »

Переглядів: 412 | Дата: 19.02.2017 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz