Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 27.04.2024, 00:19

Головна » 2017 » Лютий » 14

Шановні бойові побратими та сімї загиблих!

Щиро вітаємо вас з 28-ю річницею виведення радянських військ з Афганістану і Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав! З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі. Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких "ОБОВ`ЯЗОК” – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, з особливим болем згадуючи війну в Афганістані. Усім, хто пройшов через горнило жорстокої війн ... Читати дальше »

Переглядів: 422 | Дата: 14.02.2017 | Коментарі (0)

     Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в обласній Спілці ветеранів Афганістану відбулася зустріч з членом нашої організації Василем Рогозою, який в даний час виконує місію по евакуації тіл полеглих військовослужбовців в зоні АТО та на непідконтрольній Україні території. Обговорено питання надання всебічної підтримки та допомоги учасникам місії «Евакуація - 200», які представляють військово-цивільне співробітництво Збройних Сил України. Від імені Президії УСВА голова ТОО УСВА Сергій Лісовий вручив Василю Рогозі відзнаку Спілки «За звитягу» та подякував за нелегку працю, яка не властива простій людині.

Переглядів: 272 | Дата: 14.02.2017 | Коментарі (0)

     12 лютого 2017 року в Тернопільській обласній філармонії відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану за участі ветеранів війни в Афганістані та інших локальних конфліктах, голови облдержадміністрації Степана Барни, заступника голови обласної ради Любомира Крупи, секретаря міської ради Віктора Шимуди, військовослужбовців Тернопільського гарнізону, громадськості та молоді. У привітальному слові голова ОДА С. Барна та заступник голови облради Л. Крупа подякували ветеранам-афганцям Тернопільщини за активну життєву позицію, відзначивши роль обласної організації УСВА у Революції Гідності, волонтерській діяльності по допомозі воїнам АТО, популяризації військової служби в українській армії і військово-патріотичному вихованні молоді та нагородили активістів ветеранського руху грамотами і подякам ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 318 | Дата: 14.02.2017 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz