Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 02:33

Головна » 2017 » Лютий » 09

8 лютого в приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося засідання круглого столу активу обласної Спілки ветеранів Афганістану з керівництвом облдержадміністрації, обласної ради та начальниками управлінь. Голова облдержадміністрації Степан Барна відзначив активну позицію обласної Спілки афганців у волонтерській допомозі воїнам АТО, військово-патріотичному вихованні молоді краю та проінформував, що 69 воїнів-афганців Тернопільщини з гідністю виконали свій військовий обов’язок по захисту суверенітету України у зоні проведення АТО, а шестеро «афганців» ще продовжують захищати територіальну цілісність нашої держави. Він подякував ветеранам-афганцям за плідну співпрацю в питаннях проведення військових вишколів молоді, популяризація служби в Збройних силах України, а також нагол ... Читати дальше »

Переглядів: 360 | Дата: 09.02.2017 | Коментарі (0)

6 лютого минуло 29 років з дня загибелі під час виконання військового обов`язку в Афганістані жителя Кривчого гвардії капітана Євгена Богача. Тернопільська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) ініціювала поминальні заходи з цього приводу. У Кривченській православній церкві Покрови Пречистої Діви Марії відбулася панахида за участю дружини загиблого воїна Ярослави Богач, його брата Василя з родиною, представників обласної, районної організацій УСВА, представників райвійськкомату, членів РО Всеукраїнського союзу ветеранів АТО. Панахиду відслужив священик о.Володимир Качан. Опісля всі помолилися біля могили загиблого воїна, поставили вінки та запалені лампадки. Василь Богач подякував братовим побратимам за те, що не забу ... Читати дальше »

Переглядів: 528 | Дата: 09.02.2017 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz