Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 14:06

Головна » 2017 » Січень » 21

     17-18 січня 2017 року відбулися робочі зустрічі голови ТОО УСВА С. Лісового, його заступників В. Когута та П. Канака з головою облдержадміністрації С. Барною, головою обласної ради В. Овчаруком та директором Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації В. Боярським по питанню підготовки та відзначення 28-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Розглянуто питання надання матеріальної допомоги ветеранам-афганцям, відзначення грамотами та цінними подарунками, збільшення матеріальної допомоги сім'ям загиблих, виділення земельних ділянок, лікування ветеранів війни та інші. План заходів буде затверджено на оргкомітеті 6 лютого 2017 року.

Переглядів: 277 | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

     17 січня 2017 року відбулося засідання Президії ТОО УСВА, на якому обговорено питання підготовки та відзначення 28 -ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Прийнято рішення про організацію круглого столу активу Спілки з головою облдержадміністрації, головою обласної ради та керівниками управлінь освіти, культури, соціального захаисту, внутрішньої політики, земельних ресурсів та про затвердження плану заходів на оргкомітеті.

Переглядів: 327 | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz