Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 14:13

Головна » 2016 » Вересень » 12

       8 вересня відбулася селекторна нарада голови УСВА Червонописького С.В. з активом всіх обласних організацій УСВА, на якій обговорено питання про стан забезпечення соціальних стандартів в державі та ініціативи УСВА щодо громадсько-політичної ситуації в Україні. Особливу увагу звернуто на ідею Кабміну про монетизацію пільг, медичне лікування, забезпечення житлом та земельними ділянками, виплати одноразової грошової допомоги внаслідок отримання статусу інваліда війни. Прийнято рішення готовитися до протестних акцій в разі звуження соціальних стандартів проектом бюджету на 2017 рік.

Переглядів: 349 | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

7 вересня 2016 року в приміщенні обласного військового комісаріату відбувся круглий стіл за участю керівників громадських організацій та керівництва облвійськомату по питаннях військово-патріотичного виховання молоді області та проблем, пов'язаних з призовом на військову службу за контрактом, в якій взяв участь перший заступник голови ТОО УСВА Василь Когут. Прийнято рішення про залучення всіх громадських організацій до розробки проекту військово-патріотичного виховання молоді краю.
Переглядів: 340 | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz