Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 10:31

Головна » 2016 » Червень » 01
На початку травня 2016 року голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий та члени організації: полковник В’ячеслав Кравчук, виконавці військово-патріотичної пісні Роман Лотецький та Уляна Білик перебували у зоні АТО. Делегація Спілки відвідала роту міліції особливого призначення «Тернопіль» у Лисичанську, де зустрілася з нашими земляками з Тернопільщини, які несуть військову службу на блокпостах і передали продукти харчування. Члени Спілки привітали присутніх з Днем пам'яті і примирення, а Роман Лотецький та Уляна Білик виступили з концертною програмою. 9 травня 2016 року члени Тернопільської обласної організації УСВА перебували в Станиці Луганській, де прийняли участь у заходах організованих військово-цивільним співробітництвом Збройних Сил України приурочених Дню Перемоги. Голова Спілки Сергій Лісовий побажав присутнім скорішої перемоги і мирного неба над головою, пролунали пісні Тернопільських виконавців, а також члени Тернопільської обласної організації УСВА покла ... Читати дальше »
Переглядів: 392 | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

Саме такий девіз вибрали колишні воїни-афганці, а тепер народно-аматорський вокально-інструментальний ансамбль «Долг» Тернопільської обласної організації УСВА. Починаючи з майдану і, продовжуючи в зоні АТО, хлопці дали ряд концертів. Останній раз концерти гурту «Долг» в зоні АТО відбулися з 1 по 3 травня 2016 року в населених пунктах Старобєльськ, Лисичанськ, Сватово. Саме дух патріотизму, відчайдушність, відчуття плеча бойових побратимів і любові до рідної Батьківщини притаманні колективу, вини співають пісні про війну, але в той же час закликають до миру. Чому саме у святкові дні, в день Воскресіння Христового, адже свято є сімейною традицією, сімейним святом? Відповідь одна, цілком зрозуміла: саме в ці святкові дні ми повинні бути там, де точиться війна, де ллється кров і гинуть наші хлопці, захищаючи рідну землю. Ми не можемо і не маємо права стояти осторонь цих подій. І саме ці концерти потрібні там, на сході, щоб селити віру в нашу перемогу, підняти патріотичний і моральний ду ... Читати дальше »
Переглядів: 360 | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz