Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 18:08

Головна » 2016 » Лютий » 01
В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ з Афганістану в палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса у Тернополі 10 лютого 2016 року о 18.00 год. відбудеться благодійний концерт пам’яті полеглих на афганській війні та в зоні АТО, в якому візьмуть участь народно-аматорський колектив військово-патріотичної пісні гурт «Долг», гурт воїнів-афганців «Інтерконтингент» та виконавець патріотичних пісень Роман Лотецький.
Переглядів: 356 | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Вже традиційно кожного року в районному центрі Заліщики, що на Тернопільщині, з ініціативи районної організації УСВА, проводиться зимовий турнір з міні футболу пам’яті Валерія Луб’янського, який загинув в Афганістані 31 серпня 1980 року. За мужність і відвагу нагороджений орденом Червоної Зірки посмертно. В морозяні січневі дні відбулися вже тридцяті такі змагання. Футбольні баталії проходили у безкомпромісній боротьбі на майданчику зі штучним покриттям місцевого стадіону «Дністер». Учасниками турніру стали 16 команд Заліщицького району. Перемогу вибороли футболісти ФК «Прогрес» із села Добрівляни, друге місце у ФК «Шутроминці», а третє місце у команди із села Устечко. Переможці нагороджені перехідним Кубком, команди призери отримали малі кубки, всім футболістам команд призерів вручені медалі та грошові премії. Нагороди спортсменам вручили голова Заліщицької райдержадміністрації Борис Шипітка, заступник голови райради Василь Лотушняк та заступник міського голови Михайло Бандрівчак. По ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 387 | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz