Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 01:02

Головна » 2015 » Грудень » 15
10 грудня 2015 року в актовій залі Тернопільського технічного ліцею з ініціативи керівника музею пам’яті воїнів-афганців «Кімната Пам’яті» Богач Ярослави Іванівни відбувся концерт для учнів та викладачів за участю гурту афганської та патріотичної пісні воїнів-афганців «Інтерконтингент» (керівник Типило Михайло Іванович), присвячений Дню Збройних Сил України. Близько години звучали зворушливі пісні з репертуару гурту, які до глибини запали в душі кожного присутнього в залі, змусивши на мить уявити собі біль матерів, які не змогли побачити своїх синів, горе дружин, яких ніколи не обійме коханий, дітей, що назавжди залишилися без теплої батьківської любові… Не забули згадати у піснях також Небесну Сотню і про сучасні події в зоні АТО, про любов до України. Заключним акордом пролунав своєрідний гімн афганської війни – пісня «Віват, шураві!», ліцеїсти стоячи аплодували героям війни в Афганістані та сьогоднішнім захисникам суверенітету України, що воюють на Сході України. Такі музичні композ ... Читати дальше »
Переглядів: 442 | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

8 грудня 2015 року відбулося чергове засідання правління Тернопільської обласної організації УСВА, на якому розглянуті питання: про підсумки роботи правління УСВА 01.12.2015 року в м. Києві, про результати участі делегації ТОО УСВА у ІІ етапі 7-ї звітно-виборної Конференції УСВА, про підсумки участі членів ТОО УСВА у виборах до місцевих органів влади, про стан лікування в госпіталі «Лісова Поляна» та Заліщицькому обласному комунальному госпіталі для ветеранів війни і інвалідів, про організацію підписки на газету «Третій Тост». Прийнято рішення про звернення правління до головного лікаря Заліщицького госпіталю Демчука В.І. стосовно більш жорсткого контролю за лікуванням та поведінкою ветеранів війни, розглянуто ситуацію щодо пікетування Лановецькою районною організацією УСВА свинокомплексу «Агро-Ланівці», який екологічно забруднює місцеву територію, що призводить до захворювання населення. По всіх питаннях порядку денного прийнято конкретні рішення.
Переглядів: 367 | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz