Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 06:46

Головна » 2015 » Липень » 14
5 липня 2015 року з ініціативи голови Тернопільського міського об'єднання інвалідів війни в Афганістані Олексія Корицького на спорткомплексі ВАТ "Текстерно" відбулися навчально-показові заняття для молоді по вогневій підготовці та хімічному захисту. На стадіоні воїни-афганці розгорнули навчальні точки, де вчили молодь розбиранню та збиранню стрілецької зброї, вивчення тактико-технічних характеристик зброї, одягання засобів хімічного захисту, характеристики та будову гранат і їх застосування. Молодь з великим ентузіазмом віднеслась до навчальних занять. По їх закінченні Тернопільський гурт воїнів-афганців "РД" та автор і виконавець військово-патріотичної пісні Роман Лотецький виступили з концертною програмою на стадіоні. Кожну пісню учасники навчальних зборів та глядачі супроводжували бурхливими аплодисментами.
Переглядів: 304 | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

5 липня 2015 року в рамках відзначення в області 25-ї річниці створення Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану воїни-афганці відвідали військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади, що дислокується в м. Тернополі. Автор і виконавець Роман Лотецький та тернопільський гурт воїнів-афганців «РД» в клубі військової частини виступили з концертною програмою, де прозвучали пісні як про афганську війну, так і про мужність українських воїнів в зоні АТО, написані Романом Лотецьким після двох поїздок з волонтерами на схід України. Командування військової частини щиро подякувало воїнам-афганцям за прекрасний концерт та закликало до подальшої співпраці.
Переглядів: 335 | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz