Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 08:04

Головна » 2015 » Березень » 18
8 березня 2015 року відбувся традиційний турнір з волейболу в смт. Гусятин присвячений пам'яті загиблого на Афганській війні Кильби Василя із с. Раштівці. Участь у турнірі взяли 6 команд. У напруженій боротьбі перше місце здобула команда із смт. Хоросткова, яка нагороджена кубком, грамотою та м'ячем. Друге місце здобула команда із с. Личківці, третє - команда газокомпресорної станції. Гусятинська районна організація УСВА дякує за допомогу у проведенні турніру ДЮСШ та відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
Переглядів: 342 | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

28-28 лютого 2015 року в смт. Гусятин відбувся обласний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів Афганістану присвячений пам'яті загиблих в Афганській війні. Участь у турнірі взяли команди: Тернопільська обласна організація УСВА, Тернопільська міська організація УСВА, Гусятинська районна організація УСВА, Скалатська міська організація УСВА. Перед початком турніру учасники відвідали пам'ятний знак загиблим на війні в Афганістані, поклали квіти, запалили свічки та помолились. Перше місце в напруженій боротьбі здобула Тернопільська міська організація УСВА, друге місце - Гусятинська районна організація УСВА, третє - Тернопільська обласна оранізація УСВА, четверте - Скалатська міська організація УСВА. Команди нагороджені за перше місце - кубком, грамотою, а гравці грамотами; за друге та третє місця гравці нагороджені грамотами.
Переглядів: 367 | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz