Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 03:48

Головна » 2015 » Лютий » 17
14 лютого 2015 року на базі Струсівської школи-інтернату Теребовлянського району пройшов VІ районний волейбольний турнір на кубок імені Володимира Денеки – випускника школи-інтернату, який загинув в Афганістані. Цьогорічні змагання заклад присвятив річницям виводу військ з Афганістану, Революції Гідності, пам’яті героїв Небесної Сотні та полеглим воїнам в зоні АТО. На захід прибули ветерани війни в Афганістані, рідна сестра Володимира Денеки. Урочиста частина розпочалась біля меморіальної дошки В.Денеці, де хвилиною мовчання було вшановано пам’ять про загиблих. Далі усі перемістились до спортивного залу. Школярі виступили із цікавою літературно-музичною композицією, створеною заступником директора з виховної роботи Брантюк М.Г. та педагогом-організатором Кокітко І.С. Чудове виконання пісень Ярославою Гречаник, Анастасією Скасків, Максимом Скасківим, Анжелікою Радомською. Хвилюючі танцювальні композиції. Проникливі віршовані рядки, у які школярі вкладали душу. Патріотичний дух просто ви ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 604 | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ з Афганістану в палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса у Тернополі 11 лютого відбувся благодійний концерт пам’яті полеглих на афганській війні та в зоні АТО, в якому взяли участь народно-аматорський колектив військово-патріотичної пісні гурт «Долг», гурт воїнів-афганців «Інтерконтингент» та виконавець патріотичних пісень Роман Лотецький. В концертному залі прозвучали пісні про війну в Афганістані, про матерів, які чекають синів з війни, про військову дружбу та бойове братерство, а Роман Лотецький виконав свої пісні про любов до Вітчизни, які написав після поїздки в зону АТО. Перед присутніми виступив начальник управління культури міської ради Олександр Смик, який подякував ветеранам-афганцям за їх активну громадянську позицію, мужність проявлену під час революції Гідності та активну підтримку волонтерського руху по допомозі воїнам АТО. Під час благодійного концерт ... Читати дальше »
Переглядів: 334 | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz