Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 06:05

Головна » 2015 » Січень » 22
15 січня 2015 року в облдержадміністрації голова Тернопільської обласної організації УСВА С.Лісовий та його заступник В.Когут провели робочу зустріч з директором Департаменту соціального захисту населення ОДА Боярським В.А. та членами оргкомітету по відзначенню в області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ з Афганістану. Розроблено та затверджено план заходів, відповідно до яких, голова ОДА Крисак І.Б. підпише розпорядження.
Переглядів: 368 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

15 січня 2015 року в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбулася зустріч ветеранів-афганців та студентів ВНЗ «Чортківське професійне училище». Ансамбль дівчат заспівав колядок та патріотичних пісень в підтримку воїнів АТО, а заступник голови Тернопільської обласної організації УСВА Василь Когут провів цікаву екскурсію у відділі, де знаходиться експозиція «Війна в Афганістані». Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував керівництву навчального закладу та учасникам ансамблю за прекрасний концерт.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 368 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

25 грудня 2014 року з ініціативи Тернопільської обласної організації УСВА в парку Національного відродження у м. Тернополі, біля меморіального комплексу загиблих на Афганській війні, проведено акцію "Запали свічку пам'яті", приурочену 35-й річниці введення військ в Республіку Афганістан. Саме о 15.00 год., в час, коли вводились війська, ветерани-афганці Тернополя на чолі з головою обласної Спілки С. Лісовим запалили свічки пам'яті біля пам'ятника полеглим землякам, спільно помолилися біля каплички за упокій душ загиблих і померлих вже після війни та поклали живі квіти до підніжжя пам'ятника. Такі ж заходи пройшли у всіх районах області.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 397 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

23 грудня 2014 року члени Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану у кількості 20 чоловік разом із Українською Спілкою ветеранів Афганістану, організацією ветеранів України та всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Союз Чорнобиль України» провели під стінами Кабінету Міністрів України, Адміністрацією Президента та Верховною Радою України попереджувальну акцію протесту проти проекту Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність деяких законодавчих актів України» (№ 1577), у якому передбачено повністю зберегти пільги для військовослужбовців всіх силових відомств і їх ветеранів і лише частково зберегти для окремих категорій ветеранів війни – інвалідів війни і учасників бойових дій. Згідно цього проекту Закону залишатимуться практично без державної підтримки найбільш постраждалі від воєн та конфліктів – родини загиблих воїнів та померлих інвалідів війни, які віднесені до категорії осіб, на яких поширюється дія Зак ... Читати дальше »
Переглядів: 361 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

З ініціативи Тернопільської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану з 14 по 18 грудня 2014 року делегація тернопільських афганців у складі Романа Храпцьо, Миколи Гоя, Романа Лотецького, Петра Зарічнюка та отця Івана Гуні перебувала у зоні АТО у м. Лисичанськ та м. Щастя, де зустрілася з військовослужбовцями Тернопільської області. Наші волонтер передали бійцям військове спорядження, теплі речі та продукти харчування.
Переглядів: 421 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz