Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 18:24

Головна » 2013 » Липень » 02
В Тернополі з ініціативи міської організації УСВА відбувся традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста полеглого на Афганській війні в квітні 1986 року лейтенанта Тараса Протасевича, посмертно нагородженого орденом Червоної Зірки. На урочистому відкритті турніру перед спортсменами виступив батько полеглого Тараса Протасевича – Любомир Васильович, який подякував Спілці ветеранів Афганістану за те, що щорічно проводиться таке змагання і саме пам'ять про його сина живе у цьому турнірі. Ветерани-афганці поклали квіти до пам’ятника полеглим на Афганській війні в парку Національного Відродження. Відкриваючи турнір, голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий побажав учасникам чесної і безкомпромісної боротьби та відзначив, що пам'ять про Тараса Протасевича вічно житиме в серцях тернополян та бойових побратимів. В змаганнях взяли участь чотири команди - міської організації УСВА, Служби безпеки України у Тернопільській області, ВАТ «Тернопільгаз», адмініс ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 465 | Дата: 02.07.2013 | Коментарі (0)

22 червня 2013 року голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий та ветерани Афганської війни міста Тернополя взяли участь в заходах до Дня скорботи і вшанування памяті жертв війни з нагоди 72-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни. Ветерани – афганці поклали квіти до меморіального комплексу на Микулинецькому кладовищі, по закінченні відвідали могилу загиблого в Афганістані Тараса Протасевича та його мами Габріели Миколаївни, яка довгий час була головою комітету сімей загиблих на афганській війні. Бойові побратими поклали живі квіти до могили та помолилися за упокій душі Тараса та його мами.
Переглядів: 494 | Дата: 02.07.2013 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz