Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 07.05.2024, 20:18

Головна » 2012 » Листопад » 04


27 жовтня 2012 року в старовинному місті Бучач на Тернопільщині з ініціативи районної організації УСВА відкрито пам’ятник, присвячений учасникам бойових дій війни в Афганістані за матеріальної підтримки Української Спілки ветеранів Афганістану, Тернопільської міської організації УСВА, пожертв ветеранів-«афганців» та підприємців району. В урочистому відкритті пам’ятника взяли участь керівництво району, громадськість, молодь, військовослужбовці Чортківського гарнізону та ветерани Афганської війни Тернопільської області. Перед присутніми виступили голова Бучацької райдержадміністрації Савка Василь Михайлович, міський голова Мосціпан Йосип Михайлович. Голова. Голова Бучацької районної організації УСВА Пішко Володимир Володимирович подякував усім, хто долучився до будівництва пам’ятника, а особливо відзначив ветерана Афганс ... Читати дальше »
Переглядів: 539 | Дата: 04.11.2012 | Коментарі (0)



19 жовтня 2012 року в районному центрі Шумськ , що на Тернопільщині, відкрито пам’ятник полеглим воїнам на Афганській війні. В урочистих заходах прийняли участь керівництво району , громадськість , молодь , військовослужбовці Тернопільського гарнізону, ветерани-«афганці» Тернопільщини та Рівненщини. Перед присутніми виступили голова Шумської райдержадміністрації Садовський Віктор Анатолійович, міський голова Плетюк Володимир Євгенович , автор проекту архітектор Архіпов Віктор Вікторович. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Лісовий Сергій Євгенович привітав усіх з відкриттям пам’ятника та вручив подяки Спілки за активну підтримку ветеранського руху тим , хто активно допомагав у будівництві та відзначив , що увіковічення пам’яті полеглих бойових побратимів є одним з пріоритетних завдань Спілки. Голова Шумсько ... Читати дальше »
Переглядів: 693 | Дата: 04.11.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz