Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 16:26

Головна » 2012 » Травень » 07


26 квітня в районному центрі Заліщики, що на Тернопільщині, урочисто відкрито спільний пам’ятник учасникам бойових дій в Афганістані та учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. В урочистих заходах прийняли участь голова райдержадміністрації Барчук Олег Олександрович, голова районної ради Дрозд Іван Петрович, міський голова Бенив’ят Володимир Станіславович, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Євгенович Лісовий, голова обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль Україна» Сергій Ярославович Ващук, ветерани Афганської війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, молодь та громадськість району і області. У своєму виступі голова Заліщицької районної організації УСВА Іван Михайлович Перожак подякував керівництву району та усім, хто приклався до будівництва цього пам’ятника і особливу подяку виголосив при ... Читати дальше »
Переглядів: 529 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

25 квітня відбулося засідання Президії обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки до відзначення Дня Перемоги, розподілено обов’язки між членами Президії, заслухано звіт голови обласної організації УСВА С.Лісового про фінансово-господарську діяльність організації, заслухано та затверджено звіт голови комісії по інвентаризації матеріальних цінностей ТОО УСВА В. Когута, обговорено питання відновлення роботи УПС-«СВІЧА».
Переглядів: 367 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

25 квітня у Тернополі в парку Національного Відродження , біля Меморіального комплексу в пам'ять про Чорнобильську катастрофу, з ініціативи обласної та міської рад пройшли урочисті заходи, присвячені 26-ій річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, в яких взяли участь і ветерани-«афганці» на чолі з головою обласної організації УСВА С.Лісовим. Ветерани Афганської війни поклали вінок та живі квіти до підніжжя Меморіального комплексу.
Переглядів: 412 | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz