Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 18.05.2024, 06:59

Головна » 2012 » Квітень » 23


17 квітня в смт. Коропець, що на Тернопільщині, відбувся 10 ювілейний традиційний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті полеглих на Афганській війні Петра Бадицького, Дмитра Ступ’яка та Андрія Куриляка. Підтримати команди прийшли жителі Монастириського району, серед яких було чимало ветеранів Афганської війни, учасників миротворчих операцій, учнів середньої школи та професійно-технічного училища, ліцеїсти Коропецького військового ліцею. Урочисто відкрив футбольний турнір голова Монастириської районної державної адміністрації Білик Іван Петрович, який вручив кожній команді по футбольному мячу. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував організатору змагань Калиняку Дмитру Володимировичу за багаторічну співпрацю та нагородив його почесною відзнакою УСВА медаллю « За зас ... Читати дальше »
Переглядів: 522 | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

13 квітня голова обласної організації УСВА С. Лісовий та члени Правління провели акцію пам'яті, приурочену 68-й річниці визволення м. Тернополя від німецько-фашистських загарбників. Ветерани-афганці на Пагорбі Слави м. Тернополя поклали вінок і квіти та помолилися.
Переглядів: 383 | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz