Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 18.05.2024, 12:25

Головна » 2012 » Квітень » 09
6 квітня голова облдержадміністрації В.Хоптян в рамках акції «Будуємо нову Тернопільщину» вручив голові обласної організації УСВА С.Лісовому 76 кошиків продовольчих наборів до Великодніх Свят для Тернопільського міського об’єднання інвалідів війни в Афганістані. По відомості подарунки роздані кожному інваліду-афганцю м. Тернополя.
Переглядів: 452 | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

5 квітня голова ТОО УСВА С.Лісовий, його перший заступник В.Когут, голова Збаразької районної організації УСВА І.Гуменюк взяли участь в нараді за участю голови Збаразької райдержадміністрації А. Мдінарадзе, начальників відділів РДА з питання виконання заходів підписаного Меморандуму про співпрацю та взаємодію між районною Спілкою УСВА та райдержадміністрацією. Відзначено позитивні моменти співпраці, визначено конкретні терміни забезпечення організації приміщенням для статутної діяльності. Голова райдержадміністрації по всім питанням дав доручення начальникам відділів та встановив терміни для їх розгляду.
Переглядів: 463 | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

4 квітня в обласному краєзнавчому музеї відбулося засідання Правління обласної організації УСВА на якому було заслухано звіт голови Правління Лісового С.Є. про виконання плану заходів організації за перший квартал та перспективу роботи у другому кварталі, а також розглянуто питання про виконання Меморандуму про співпрацю і взаємодію між Тернопільською ОДА та обласною організацією УСВА на місцях, про відновлення роботи обласної організації Української партії Справедливості - союзу ветеранів, інвалідів, чорнобильців, афганців «СВІЧА», про створення обласної організації інвалідів війни в Афганістані, про участь ТОО УСВА в урочистих заходах, присвячених визволенню м. Тернополя від німецько-фашистських загарбників та Дню Перемоги, заслухано інформацію голови Ревізійної комісії ТОО УСВА В.Лещишина, прийнято рішення рекомендувати на посаду голови обласної організації УПС «СВІЧА» Віктора Маришева.
Переглядів: 553 | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

18 та 25 березня голова Гусятинської районної Спілки ветеранів Афганістану Михайло Храпливий разом з активом Спілки відвідали 19 могил загиблих, пропавших безвісти і померлих учасників бойових дій в Афганістані, запалили свічки, помолилися та поклали квіти. Ветерани-афганці зустрілися з родинами загиблих і померлих, надали їм матеріальну допомогу за підтримки Гусятинської селищної ради та Хоростківської і Копичинецької міських рад.
Переглядів: 500 | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)



16 березня на базі Личковецької загальноосвітньої школи відбувся районний семінар педагогів-організаторів. Школою був підготовлений виховний захід «Нехай повік в душі твоїй не згасне Україна» , на який було запрошено воїнів-афганців Гусятинської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Під час цього заходу згадувались трагічні сторінки історії українського народу у 20 столітті, в тому числі і 9-річна війна в Афганістані. Перед присутніми виступили учасники бойових дій в Афганістані, які поділилися життєвими спогадами про ту жорстоку війну та застерегли присутніх, щоб це була остання війна, на якій гинули українці. Голова Гусятинської районної організації УСВА Михайло Храпливий щиро подякував педагогічному колективу школи за прекрасно проведений виховний захід і подарував їм книгу спогадів учасників ... Читати дальше »
Переглядів: 483 | Дата: 09.04.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz